Services

Nederland heeft vele MKB bedrijven en eenmanszaken. Stuk voor stuk gedreven professionals die graag met hun vak bezig zijn. Aan het einde van de dag werken voor de klanten ligt daar nog de administratie. Noodzakelijk, maar niet altijd even leuk. Kan dat niet eenvoudiger?

Ja, dat kan. De huidige stand van automatisering en applicaties biedt vele mogelijkheden om standaard processen als facturatie, offertes maken, enzovoort, makkelijker en minder tijdrovend te maken. Dit geldt zowel voor de PC of Laptop op de zaak, als ook voor mobiele apparaten zoals telefoons en tablets onderweg.

Ook voor advies bij vervanging van oude ICT middelen kunt u bij ons terecht. We zoeken naar nieuwe ICT apparatuur en ondersteunen bij de ingebruikname en het overzetten van gegevens en programma’s van de oude systemen. Dit doen we volledig leveranciersonafhankelijk.

Een vervanging is pas compleet als de gebruikers er mee kunnen werken. Gebruikerstraining en ondersteuning op de werkplek is ook onderdeel van onze dienstverlening.

Voor complexere omgevingen, waar externe expertise van leveranciers is vereist bieden we projectbegeleiding. Zo houdt u de handen en tijd vrij voor uw kernactiviteiten.

Wilt u weten wat er mogelijk is, neem contact op voor een geheel vrijblijvende kennismaking. Op basis van uw wensen zoeken we naar oplossingen op maat, die passen bij uw bedrijf en budget.